HOTELL

 

Vi organiserer overnatting i Vilnius for våre pasienter.

Vi har avtaler med Atrium og Shakespeare hoteller.

Ta kontakt med oss for bestilling.

 

 

Hos oss får du tannbehandling i utlandet. Vi har tannleger i utlandet

Atrium Hotel

 

Atrium Hotel ligger midt i gamlebyen i Vilnius. Her tilbys du rom med klimaanlegg, safe, satellitt-TV, minibar og gratis WiFi.

Rommene er unikt innredet med historiske detaljer og moderne fasiliteter. Noen av rommene har trebjelker, og andre har murvegger og tregulv. Alle rommene har skrivebord, og de fleste har sittehjørne.

Personalet på Atrium er på plass døgnet rundt og kan hjelpe deg med turinformasjon og billettservice. Mot en ekstra avgift får du tilgang til et velværesenter med boblebad og en peisestue. Du kan også reservere disse for privat bruk.

Hotellrestauranten El Gaucho Sano serverer argentinske retter.

Under 300 meter fra hotellet finner du mange severdigheter, deriblant Vilnius-katedralen, presidentpalasset, Vilnius universitet og Vilnius slott (Valdovų rūmai.)

Vilnius gamleby passer utmerket for deg som er interessert i kirker, historie og arkitektur.

 

Shakespeare Boutique Hotel

 

Det elegante 4-stjernershotellet ligger i et restaurert palass fra 1600-tallet i Vilnius sentrum. Hotellet er kun 50 meter fra Domkirkeplassen, og har individuelt innredede rom.

Hotellet er dekorert med antikviteter, kunst og bøker. Alle de vakkert innredede rommene på Shakespeare er tilegnet hver sin berømte forfatter, og har aircondition, et lite bibliotek samt te- og kaffekoker.

Hotellets elegante Sonnets Restaurant spesialiserer seg på gourmetmat og litauiske retter. Du kan nyte et rikt utvalg av vin og maltwhisky i Globe Bar eller på terrassen.

Resepsjonspersonalet er tilgjengelig døgnet rundt.

Bagasjeoppbevaring og avgiftsfri parkering er også tilgjengelig på hotellet. Hotellet vant Vilnius' gjestfrihetspris i 2008, 2010 og 2011.

Shakespeare Boutique Hotel ligger under 300 meter fra flere av byens mest populære attraksjoner, slik som Gediminas-tårnet, presidentpalasset og universitetet i Vilnius.

Vilnius gamleby passer utmerket for deg som er interessert i kirker, historie og arkitektur

 

 

Tlf: 46221220 Mail: post@northdental.no